ΔΙΑΦΟΡΑ

Προς ακύρωση η Άσκηση Παρμενίων 2020 – «Κόπηκε» ήδη ο Βελισάριος

Προς ακύρωση βαίνει φέτος η μεγάλης κλίμακας άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων Παρμενίων 2020, λόγω της ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται ήδη οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Η προοπτική να τραβήξει η ένταση με την Τουρκία για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι φανερή κι έτσι το ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι οδεύει στην ακύρωση της άσκησης Παρμενίων 2020.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr ήδη τα στελέχη στον Έβρο έχουν ενημερωθεί για την επικείμενη ακύρωση της νυχτερινής άσκησης ΤΑΜΣ Βελισάριος, στην οποία δοκιμάζονταν επιθετικά σενάρια μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το ίδιο και με την άσκηση των τεθωρακισμένων «Δούρειος Ίππος». Τελευταία οι ασκήσεις στα πεδία βολής του Έβρου είχαν επιθετικά συνάρια σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Συνεπώς κρίθηκε ότι σε συνδυασμό και με την ετοιμότητα δεν κρίνεται σκόπιμο η διεξαγωγή φέτος της άσκησης Παρμενίων 2020 στην οοία μετέχει και η πολιτική προστασία.

Όπως και να έχει έχουμε ήδη σημειώσει στο Armyvoice.gr ότι μετά και τα γεγονότα στον Έβρο τον Μάρτιο, θα πρέπει να επανασχεδιαστούν οι ασκήσεις και να περιλάβουν ακόμα και τα σώματα ασφαλείας, καθώς η πράξη έδειξε πως απαιτείται στενή συνεργασία και θα πρέπει να προετοιμαστούν

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος