ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοβουλία Αχμέτ Ιλχάν για θεσμική συνεννόηση για τα θέματα Αγροτών – Κτηνοτρόφων του Ν. Ροδόπης

Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε σήμερα στα γραφεία τους τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Διοίκησης και Διαφάνειας, Αχμέτ Ιμπράμ, Κοινωνικής Πολιτικής, Τζιχάν Ιμάμογλου καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο αρμόδιο για ζητήματα Ψηφιακής Πολιτικής και Νέων Τεχνολογιών, Ταρκάν Μουλαντζά.

ilx2

Αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Με βαθιά αίσθηση του θεσμικού μου καθήκοντος που απορρέει από την βουλευτική μου ιδιότητα επισκέφθηκα σήμερα τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Διοίκησης και Διαφάνειας, Αχμέτ Ιμπράμ, τον επίσης θεματικό αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής πολιτικής, Τζιχάν Ιμάμογλου και τον περιφερειακό σύμβουλο αρμόδιο για ζητήματα ψηφιακής πολιτικής και νέων τεχνολογιών, Ταρκάν Μουλαντζά, προκειμένου να συντονίσουμε τον βηματισμό μας στην αντιμετώπιση των μείζονων προβλημάτων που πλήττουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τους ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες μου εντός και εκτός κοινοβουλίου και συζητήσαμε την προοπτική κοινών πρωτοβουλιών για την αποκατάσταση μεγάλων αδικιών που έχουν συντελεστεί όπως συμβαίνει με τους καπνοκαλλιεργητές, που οδηγούνται σε οικονομικό αφανισμό.

Αναφέρθηκα ταυτόχρονα στην πρόσφατη επαφή που είχα με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο από τον οποίο και ζήτησα να ασκήσει την επιρροή του προς την κυβέρνηση στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για να εισακουστούν τα αιτήματα των καπνοραγωγών.

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να δοθεί κοινός αγώνας εκ μέρος μας υπέρ των απαιτήσεων τους και ότι η διεκδίκηση μας προς τα αρμόδια υπουργεία είναι προς το καλό της περιοχής, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος