ΔΙΑΦΟΡΑ

Ψεύτικη η «είδηση» για την κλοπή βάρκας στο Δέλτα Έβρου από Τούρκους ή λαθροδιακινητές

«Όλο το πανελλήνιο μιλάει για την συνέντευξη του Θανάση Καμηλάρη (κάτοικος στο Δέλτα του Έβρου) στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM FM 93.6 και στον Δημήτρη Κολιό, για “τους Τούρκους που μπήκαν στο Αινήσιο Δέλτα και πήραν την βάρκα Έλληνα ψαρά από την Ελληνική πλευρά του ποταμού Έβρου“», περηφανευόταν ο Δημήτρης Κολιός.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, sites και εφημερίδες) από όλη την Ελλάδα αναμετέδωσαν την συνέντευξη αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα του προβλήματος.

Όπως είπε ο κ. Καμηλάρης, Έλληνες ψαράδες έδεσαν τις βάρκες τους στο Δέλτα και πήγαν λίγο πιο πέρα για να μαζέψουν τα δίχτυα τους. Ξαφνικά άκουσαν την μηχανή της βάρκας να δουλεύει. Αμέσως συνειδητοποίησαν, πως Τούρκοι τους έκλεψαν την βάρκα.

Στο ερώτημα του Δημήτρη Κολιού για το εάν ξέρουμε που βρίσκεται η βάρκα αυτή την στιγμή, ο κάτοικος ανέφερε πως από όσα ξέρουν, βρίσκεται σε τουρκικό φυλάκιο απέναντι από τις Φέρες, ενώ μάλλον, η ενέργεια έγινε από την τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Την επομένη μέρα όμως άλλαξε το σενάριο και οι κλέφτες της βάρκας στο Δέλτα του Έβρου δεν ήταν Τούρκοι στρατοχωροφύλακες αλλά… λαθροδιακινητές!

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, την βάρκα την πήραν τα νερά, γιατί δεν δέθηκε σωστά, και την βρήκε η Αστυνομία στην Παλιομαρίτσα και την παρέδωσε σώα και αβλαβή στον ιδιοκτήτη της.

Δείτε το ευχαριστήριο του ιδιοκτήτη της βάρκας προς τις Ελληνικές Αρχές, όπως το κοινοποίησε στο facebook, και ο οποίος κάνει λόγο για ανακρίβειες και φανταστικά σενάρια που ειπώθηκαν:

Alexandroupoliby Alexandroupoli Online

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος