ΥΓΕΙΑ

Rapid test χθες σε 12 περιοχές: Πόσα βγήκαν “θετικά” σε Δράμα και Ξάνθη

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν και χθες δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), όπου όποιος θέλει να ελεγχθεί δεν βγαίνει καν από το αυτοκίνητο και το αποτέλεσμα του αποστέλλεται με SMS.

Οι συνολικά 12 έλεγχοι έγιναν σε κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία αστικών και επαρχιακών περιοχών 11 Περιφερειακών Ενοτήτων της Ελλάδας και διενεργήθηκαν 1.194 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 81 θετικά κρούσματα -ποσοστό 6,78%. Θετικό βγήκε το τεστ 46 ανδρών και 35 γυναικών, στη Δράμα, στην Καστοριά, στην Ξάνθη, στα Τρίκαλα και στη Ρόδο.

Αναλυτικά ανά περιοχή
Αργολίδα – Λυγουριό:
 Πραγματοποιήθηκαν 77 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Αντίπαρος – Δημοτικό Parking: Πραγματοποιήθηκαν 48 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Αχαΐα – Κάτω Αχαΐα και Σταθμός Διοδίων Ρίου: Ο συνολικός αριθμός δειγμάτων στις δύο δράσεις ήταν 166 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Γρεβενά – Δεσκάτη: Οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν 34 rapid test τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Δράμα – 80ο χλμ Δράμας-Νευροκοπίου: Πραγματοποιήθηκαν 114 rapid test και προέκυψαν 11 θετικά (9,64%). Αφορούν σε πέντε άνδρες και έξι γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 48 έτη.

Ηλεία – Οδός Πατρών 74: Πραγματοποιήθηκαν 97 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Καστοριά – Λεωφόρος Κύκνων 31: Πραγματοποιήθηκαν 54 rapid test και προέκυψαν 7 θετικά (12,9%). Αφορούν σε τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Κοζάνη – Νιάημερος: Πραγματοποιήθηκαν 85 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Ξάνθη: Πραγματοποιήθηκαν 150 rapid test και προέκυψαν 44 θετικά (29,3%). Αφορούν σε 26 άνδρες και 18 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 45 έτη.

Ρόδος – Αρχάγγελος: Πραγματοποιήθηκαν 129 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (1,55%). Αφορούν σε δύο άνδρες με διάμεση ηλικία τα 61 έτη.

Τρίκαλα: Πραγματοποιήθηκαν 240 rapid test και προέκυψαν 17 θετικά (7,08%). Αφορούν σε δέκα άνδρες και επτά γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος