Αστυνομικά

Σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ρέθυμνο, ορκίστηκαν 305 νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α.) Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου, η τελετή ορκωμοσίας (305) Δοκίμων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2021-2024.

Συγκεκριμένα στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο (109) Δόκιμοι Αστυφύλακες, στο Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου (122) και στο Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου (74).

Στην τελετή, που έλαβε χώρα στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, χοροστάτησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Χρυσοβαλάντης Δήμου.

Παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία, καθώς και ο Αναπληρωτής Μητροπολίτης Αρμενίων, ο τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής, ο Διοικητής της ΧΧΙ (ΤΘΤ), ο Διοικητής 29ης (ΤΘΤ), εκπρόσωπος της 2ης ΜΣΕΠ, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης και η Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός μετά του Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως

Παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, ο Δήμαρχος Σουφλίου, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Πεζικού, αντιπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ.Ο. και ο Πρόεδρος της τοπικής Ένωσης I.P.A.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος