ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Πρωτάτο και Αγίους Θεοδώρους ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τους οικισμούς του Πρωτάτου και των Αγίων Θεοδώρων επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Στο Πρωτάτο παρακολούθησε τον Εσπερινό παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους ακολούθησε την λιτανεία τιμώντας την εορτάζουσα εκκλησία του οικισμού. Στην συνέχεια παρεβρεθηκε στο τοπικό γλέντι που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατοίκους και των δύο οικισμών για την μεγάλη υποστήριξη που του έδειξαν στις τελευταίες εκλογές, τους παρακίνησε στις 25 Ιουνίου να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην Νέα Δημοκρατία και όσοι την πρώτη φορά είχαν άλλη επιλογή τους εξήγησε ότι εάν με την ψήφος τους βαφτεί ο χάρτης γαλάζιος θα μπορέσει ο Νομός μας να διεκδικήσει ισχυρότερους ρόλους στο κέντρο και μεγαλύτερη παρέμβαση ώστε να μπορεί να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται και του αξίζουν.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του βουλευτή η αποδοχή των πολιτών ήταν πολύ θερμή και υπήρξαν πολλοί που δημόσια διαβεβαίωσαν ότι εάν και την προηγούμενη φορά την ψήφο τους την προσδιόρισαν ιδεολογικά και πολιτικά κριτήρια τώρα θα ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, πρώτον για να έχουν σταθερή κυβέρνηση και δεύτερον για να ενισχύσουν τον ρόλο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στα κέντρα των αποφάσεων.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος