ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Πυροσβεστική Ροδόπης και Πολιτική Προστασία ΑΜΘ ο Δ. Χαριτου

Στην Π.Υ. Ροδοπης και στην Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της ΑΜΘ βρέθηκε ο βουλευτής Ροδοπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κ. Δημήτρη Χαριτου.

Ο κ. Χαρίτου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  της Π.Ε. Ροδόπης Κ. Παπάζογλου και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θράκης, Κ. Χουβαρδά, για να ενημερωθεί για τις ανάγκες, τις ελλείψεις, αλλά και τους σχεδιασμούς αντιμετώπισης εκτάκτων φαινομένων, όπως φωτιές  κ.α.

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε  στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου, μετά από μια μακρά περίοδο ξηρασίας και εν αναμονή υψηλών θερμοκρασιών και εποχικών μελτεμιών, δημιουργεί συνθήκες ευνοϊκές για έξαρση πυρκαγιών» δήλωσε, επισημαίνοντας πως η εγρήγορση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την πρόληψη και την καταστολή τους, όπως επίσης και η αυξημένη προσοχή  και ευθύνη των πολιτών, αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ο κ. Χαρίτου τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση για τις υπαρκτές, σοβαρές ελλείψεις, κυρίως σε προσωπικό, ιδιαίτερα εποχικό, αλλά και σε μέσα, λόγω παλαιότητας των υπαρχόντων, καθώς και την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται, με βάση τους σχεδιασμούς για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων. Ταυτόχρονα, δυνάμεις της Π.Υ. του Νομού, έχουν αποσταλεί και δρουν σε πυρόπληκτες περιοχές της χώρας.

«Τους διαβεβαίωσα ότι στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, στις οποίες έχουν αυξημένο ρόλο, θα είμαι αρωγός στο δύσκολο έργο τους.» κατέληξε.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος