ΥΓΕΙΑ

Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες χορήγησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δύο προκατασκευασμένους οικίσκους ενιαίου χώρου για την αναμονή πολιτών, κατά την διενέργεια των test Covid-19, 20.000 τεμάχια μάσκες μιας χρήσεως και 15.000 τεμάχια γάντια νιτριλίου.

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, ευχαριστεί θερμά την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της στον Έβρο, τον κ. Μαργαρίτη Πετριτζίκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα, για δωρεάν χορήγηση δύο (2) προκατασκευασμένων οικίσκων – ενιαίου χώρου για την αναμονή πολιτών, κατά την διενέργεια των test Covid-19, τα οποία έχουν ήδη τοποθετηθεί στον προαύλειο χώρο δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Π.Γ.Ν.Α. και ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής (ήτοι 20.000 τεμάχια μάσκες μιας χρήσεως και 15.000 τεμάχια γάντια Νιτριλίου).

Όπως σημειώνει ο κ. Ρούφος «Αμφότερες (οι δωρεές) αποτελούν σημαντικές προσφορές που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του Π.Γ.Ν.Α. το οποίο αποτελεί και Νοσοκομείο Αναφοράς εξυπηρετώντας καθημερινά μεγάλο όγκο ασθενών από την Βόρεια Ελλάδα. Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην συνέχεια αυτής της συνεργασίας».

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος