ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Σινάν Αμέτ : «Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι θα εργαστούμε για τα συμφέροντα των παραγωγών μας, όπως και χθες, με οικογενειακή συνείδηση»

Πάνω από 2000 καπνοπαραγωγοί ψήφισαν στις κάλπες που στήθηκαν σε 11 σημεία σε Ροδόπη και Έβρο από τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Θράκης, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, κάλπες στήθηκαν από δύο σε Κομοτηνή, Φιλύρα, Αρριανά κι από μία σε Ίασμο, Σάπες, Σώστη, Οργάνη και Έβρο.

Πρώτος σε ψήφους ο τωρινός πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αμέτ Σινάν, ο οποίος συγκέντρωσε 1.150 σταυρούς (βλ. αναλυτικά στον πίνακα) από σύνολο ψηφισάντων 2.045 καπνοπαραγωγών.

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και ο Αμέτ Σινάν σε μήνυμά του στο ΦΒ σημείωσε : «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας για την συμμετοχή σας στις εκλογές συνεργασίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς για την μεγάλη υποστήριξη που δείξατε σε εμένα και τους συμπαίκτες μου ως αποτέλεσμα των ψήφων που χρησιμοποιήσατε.

Τα καθήκοντα μοιράστηκαν μετά την ομόφωνη απόφαση στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Η κατανομή των καθηκόντων είχε ως εξής μετά την ομόφωνη απόφαση.

Η σύνθεση του ΔΣ

Πρόεδρος : Σινάν Αμέτ

Αντιπρόεδρος : Μουχαρέμ Χαλίλ Ιμπράμ

Γραμματέας Αϊφέρ Φεϊζουλά

Ταμίας Βεντάτ Σαλήχ

Μέλη :Λατίφ Λατίφ, Ερντίντς Χουσείν και Αχμέτ Ραϊμ

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους που έχουν επιλεγεί για τη νέα θέση. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι θα εργαστούμε για τα συμφέροντα των παραγωγών μας, όπως και χθες, με οικογενειακή συνείδηση.

Ειλικρινά»..

 

Πρώτος σε ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε ο νυν πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αμέτ Σινάν με 1.150 ψήφους.

Ακολούθησαν, με σειρά ψήφων που συγκέντρωσαν, οι: Σαλή Βεντάτ (959 ψήφοι) Φεϊζουλά Αϊφέρ (676 ψήφοι) Χουσεΐν Ερντίντζ (525 ψήφοι) Αχμέτ Αχμέτ (455 ψήφοι) Χαλήλ Ιμπράμ Μουχαρέμ (438 ψήφοι) Λατήφ Λατήφ (378 ψήφοι)

Στο εποπτικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού εκλέχθηκαν οι: Χασάν Χασάν (721 ψήφοι) Δαλή Σαδήκ Σαμπρή (536 ψήφοι) Σαλή Κιαμήλ (454 ψήφοι).

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΟΙ 2022

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΟΙ 2022

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος