ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοφία Kατσαρός – “BE MINE’’

Το τελευταίο τραγούδι της Σοφίας Κατσαρός, με τίτλο “Be Mine” που κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου, διατίθεται πλέον επίσημα σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού Be Mine τους οποίους η ίδια η Σοφία έγραψε, αφορούν και εκφράζουν τα συναισθήματα της για τον έρωτα αλλά και την απογοήτευση που μπορεί , ο ίδιος ο έρωτας να προκαλέσει. Ακόμα και αν η αγάπη ανάμεσα στα ζευγάρια είναι δυνατή και αγνή ,τα εμπόδια τα οποία η ίδια η ζωή φέρνει και εκείνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ,τους κάνει να αισθάνονται με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον ότι η σχέση δεν θα επιβιώσει.

Στο τέλος όμως ,σημασία έχει να ακολουθείς την καρδιά σου. Έτσι, η Σοφία συνέθεσε αυτό το τραγούδι για την δική της χαμένη αγάπη. Αν και παραμένει θλιμμένη για την απώλεια του αγαπημένου της, παραμένει αισιόδοξη πιστεύοντας στην παντοτινή αγάπη και στην δύναμη της να ενώνει δυο καρδιές που χωρίστηκαν, βρίσκοντας στο τέλος τον τρόπο να τις φέρνει ξανά κοντά και να κάνει την σχέση τους, τόσο δυνατή που τίποτα δεν θα σταθεί ικανό να τους χωρίσει ξανά.

Μουσική & Στίχοι – Sofia Katsaros

Μίξη & Mastering – Ples Jones

Backing Vocals – Christina Vaskantira & Harris Petmezas

Φωτογραφία – Mike Digicam

Album Cover Artwork – Digital Diego

BE MINE – YOUTUBE LINK –

Sofia Katsaros Social Media:

YouTube: https://youtube.com/c/sofiakatsarosofficial

Spotify : https://open.spotify.com/artist/7pXfjmcu2SZ3ZDm6kZkyUN

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος