ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στάθηκε στο κακό ξεκίνημα ο Μπαχαρίδης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στα δύο γρήγορα τέρματα που δεχτήκαμε, θα πρωταγωνιστήσει ο Πανδραμαϊκός»

Στα δύο γρήγορα τέρματα που δέχθηκε ο Πανθρακικός στάθηκε ο τεχνικός του Νίκος Μπαχαρίδης μετά την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής από τον Πανδραμαϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι κρίθηκε στα δύο γρήγορα τέρματα που δεχτήκαμε. Όταν ξεκινάς τον αγώνα με δύο γκολ διαφορά, είναι δύσκολο στην συνέχεια να αντιδράσεις. Παρ’ όλα αυτά κάναμε ευκαιρίες, και στο β ημίχρονο με κάποιες αλλαγές τακτικής προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με το 2-1. Με το που μειώσαμε έγινε το πέναλτι και το 3-1 και μετά μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου άσχετα από το σκορ».

Για τον Πανδραμαϊκό: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανδραμαϊκός. Ετοιμάστηκε για άλλη κατηγορία όμως τελικά έμεινε. Θα κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα της Δράμας, θέλω να τους συγχαρώ. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πρέπει γρήγορα να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση στη Μηχανιώνα».

Για το μέχρι τώρα πρωτάθλημα: «Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος επαναλαμβάνω είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να εδραιωθούμε στην κατηγορία και τις επόμενες χρονιές να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος