ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δεξίωση της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα ο Αντώνης Γραβάνης

Στη δεξίωση της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας βρέθηκε, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης, έπειτα από πρόσκληση του Γάλλου Πρόξενου στην Ελλάδα, κ. Πατρίκ Μεζονάβ.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ τον Γάλλο Πρέσβη κ. Πατρίκ Μεζονάβ για την πρόσκληση του να παρευρεθώ στη δεξίωση της Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις προοπτικές ανάδειξης των επιχειρήσεων της Ροδόπης αλλά και τη δυνατότητα προώθησης επιχειρηματικών συνεργασιών.

Τον προσκάλεσα στην Κομοτηνή και τη Ροδόπη μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να γνωρίσει από κοντά την περιοχή μας και τα προτερήματα της.

Άλλωστε, η διμερής στρατηγική σχέση σχέση Ελλάδας – Γαλλίας, εδράζεται σε μια μακροχρόνια παράδοση. Στον επιχειρηματικό κόσμο, η Ελλάδα και η Γαλλία έχουν οικοδομήσει σταθερές εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις, δημιουργώντας ένα διευρυμένο επιχειρηματικό περιβάλλον κατά μήκος των δύο οικονομιών.»

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος