ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στη Θάσο ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος

Σύσκεψη με επίκεντρο τα εν εξελίξει έργα, τα έργα τα οποία πρέπει να γίνουν, καθώς και την περαιτέρω τουριστική προβολή του νησιού

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη είχε την Τρίτη 13 Ιουλίου στο Δημαρχείο του νησιού ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος μετέβη στη συνέχεια στο Καλογερικό όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Σταύρου Τσολάκη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Στράτου Πυρήνα, του προέδρου της ΔΕΥΑ, Κώστα Μανίτσα, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Δημήτρη Μανίτσα και των προϊσταμένων των υπηρεσιών τεχνικών έργων προγραμματισμού και περιβάλλοντος του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων τα οποία είναι σε εξέλιξη στο νησί και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, έγινε αναφορά στα νέα απαραίτητα έργα τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν στον τομέα των υποδομών, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι και θέματα τα οποία αφορούν την περαιτέρω τουριστική προβολή του νησιού.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευε και ο επιχειρηματίας, Πάνος Ζαμπέκος.

KavalaPost

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος