ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κομοτηνή η δίκη του Καδήρ Ινάν Ογλού που σκότωσε την 29χρονη γυναίκα του, Τζεβριέ Εδινρλί στην Αλεξανδρούπολη

Για την 1η Ιουνίου έχει οριστεί η έναρξη της δίκης του Καδήρ Ινάν Ογλού, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 29χρονη γυναίκα του, Τζεβριέ Εδινρλί, χτυπώντας την βίαια το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου 2021, στην Αλεξανδρούπολη.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της περιφέρειας Εφετείου Θράκης, στην Κομοτηνή.

Η νεαρή γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βαρύτατα τραυματισμένη σε ζωτικά όργανα, και κυρίως στο ήπαρ, υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο κατέληξε πέντε ημέρες μετά, στις 9 Δεκεμβρίου.

Σε δηλώσεις της στο makthes.gr, η δικηγόρος της οικογένειας της Τζεβριέ, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε ότι «θα είναι η φωνή της Τζεβριέ, ώστε να δικαιωθεί έστω και μετά θάνατον», και πρόσθεσε πως «η πολιτική αγωγή θα συνεισφέρει με μάρτυρες και έγγραφα για την καταδίκη του δράστη στη μεγαλύτερη ποινή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes.gr, η οικογένεια της Τζεβριέ προχώρησε σε μήνυση για έκθεση κινδύνου και κατά του πατέρα του 30χρονου κατηγορούμενου, καθώς, όπως καταγγέλλεται, ήταν μπροστά σε πολλά βίαια περιστατικά αλλά δεν αντέδρασε ώστε να προστατέψει τη Τζεβριέ.

ΕΡΤ Ορεστιάδας

ΣΥΝΤΑΞΗ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος