ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στο Δ’ΣΣ ο Αρχηγός ΓΕΣ

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, Σχηματισμούς, Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Τελετή Εγκαινίων του Υποκαταστήματος Διδυμοτείχου του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, η τελετή εγκαινίων του Υποκαταστήματος Διδυμοτείχου του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών, το οποίο κατασκευάστηκε με πόρους της Υπηρεσίας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, o Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ») Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου και ο Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Βασίλειος Μαυρίδης.

Τελετή Εγκαινίων Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, η τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατασκευάστηκε κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά .

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Μελάς συνοδευόμενος από Μέλη της Επιτροπής, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ») Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιος Καϊσάς και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Πατήρ Ειρηναίος.

 

 

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενείται στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑ», είναι πλήρως εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες παιδιών προσχολικής ηλικίας και προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες 23 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος