ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στο Επιμελητήριο Έβρου το φλουρί της βασιλόπιτας της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Με έναν πολύ θετικό οιωνό ξεκίνησε το 2021 για το Επιμελητήριο Έβρου. Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου, Χριστόδουλος Τοψίδης εκπροσωπώντας τον φορέα στην πρώτη Δοξολογία του έτους που τέλεσε στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, χθες το πρωί της Παρασκευής 1 Ιανουαρίου 2021, ο κ. Άνθιμος , κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα που κόπηκε μετά το πέρας της!
Ευχόμαστε ότι αυτό είναι ένα θετικό προμήνυμα για όσα θα φέρει το νέο έτος και αφορούν την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, γράφει:

“Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες και όλους! Σήμερα, πρώτη ημέρα του 2021 παραβρέθηκα μαζί με άλλους έντεκα θεσμικούς εκπροσώπους της πόλης στη Δοξολογία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος για την ευλογία της νέας χρόνιας.
Το φλουρί της βασιλόπιτας που κόψαμε με το πέρας της Δοξολογίας, ήρθε σε μένα, δηλαδή στο Επιμελητήριο Έβρου, το οποίο εκπροσώπησα. Εύχομαι και ελπίζω ότι αυτό ήταν ένα θετικό προμήνυμα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας καθώς ο βασικός στόχος του Επιμελητηρίου μας, είναι να συνδράμει στην Ανάπτυξη και την ευημερία!
Ας έχουμε όλες και όλοι την ευχή της Παναγίας και ας αντλήσουμε δύναμη από αυτήν για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο!”

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος