ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στο Ίδρυμα θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα λειτουργήσει Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης

Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, στο Ίδρυμα θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα λειτουργήσει Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης (4-6-ετών), με στόχο τα παιδιά να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους, να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν κοινωνικά και να συμμετάσχουν στο ομαδικό παιχνίδι..

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης θέλει να φέρει τα  μικρά παιδιά σε επαφή με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Τα παιδιά συμμετέχοντας σε μια σειρά από ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες αναπτύσσουν την φαντασία τους και τους προσφέρεται η χαρά της προσωπικής και συλλογικής δημιουργίας.

Η πολύπλευρη έκφρασή τους μέσα από τον λόγο, την κίνηση, τη μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα και τα άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών, τους βοηθά να αναπτύξουν το αισθητικό τους κριτήριο, να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν δημιουργικά.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου θα είναι η κα. Σοφία Μπακάλογλου, απόφοιτη του  Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια που ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του Δ.Π.Θ.

  • Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά και δημόσια νηπιαγωγεία.
  • Συνεργάζεται με το ΙΘΤΠ από το 2018 μέχρι και σήμερα ως υπεύθυνη του τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης.
  • Επίσης έχει συνεργαστεί με το ΙΘΤΠ το καλοκαίρι του 2019 ως διδάσκουσα εκπαιδευτικός, στα θερινά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5 – 12  ετών και το 2020 σε μαθητές δημοτικής εκπαίδευσης, στο Κοινωνικό  Φροντιστήριο Σμίνθης (Παράρτημα του Ι.Θ.Τ.Π.).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή, στα τηλέφωνα 25410 29282 (πρωινές ώρες 09.00-14.00) και 25410 26635 (απογευματινές ώρες 17.00-21.00).

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος