Αστυνομικά

Στον Έβρο έπιασαν αλλοδαπό που καταζητούσε η Πορτογαλία

Να περάσει στην Τουρκία από τη χώρα μας ήθελε ένας αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, αλλά κατά τον έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Πορτογαλίας.

Σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για έγκλημα σε σχέση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πλαστογραφία διοικητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, ξέπλυμα προϊόντων εγκλήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Πορτογαλία.

Στην φυλακή φυγόποινος που συνελήφθη στην Καρδίτσα

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας εντόπισαν στην θεσσαλική πόλη έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών. Ο φυγόποινος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος