ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Πανθρακικό ο Νίκος Σωτηρόπουλος από την Τρίπολη!

Στην ιστορική ομάδα της Κομοτηνής τον Πανθρακικό ( που πριν από λίγα χρόνια αγωνιζόταν στη Super League ) θα αγωνίζεται από φέτος ο νεαρός Τριπολιτσιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Σωτηρόπουλος ο οποίος ανήκει στον Παναρκαδικό Α.Ο.

Μετά τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης ( Κ12, Κ15, Κ17 ) ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Παναρκαδικό ( την αγωνιστική χρονιά 1918 – 1919 ) και πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Τυρού. Φέτος ο Νίκος Σωτηρόπουλος έδωσε
Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ).

Ως μόνιμος κάτοικος της ακριτικής πόλης δοκιμάστηκε από την ομάδα της Κομοτηνής, αξιολογήθηκε θετικά από τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη και χθες υπέγραψε το δελτίο του στη νέα του ομάδα.

Στόχος του φετινού Πανθρακικού είναι η άνοδος στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως δήλωσε ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί σε παλιούς έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και σε νέα παιδιά με ταλέντο όπως ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Η συμφωνία του Τριπολιτσιώτη ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Πανθρακικού έκλεισε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναρκαδικό Α.Ο. και συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών για ένα χρόνο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος