ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στρατός Ξηράς: Νυχτερινή άσκηση διάβασης ποταμού στον Έβρο

Την ώρα που το καθεστώς Ερντογάν επιμένει να λειτουργεί αποσταθεροποιητικά, απειλώντας την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή, η χώρα μας απαντά με διπλωματική εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ψύχραιμα και μεθοδικά, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων, απαντούν στην κλιμακούμενη επιθετικότητα με μπαράζ ασκήσεων σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, ενώ οι κομάντο της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Είναι προφανές πως η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ωστόσο βρίσκει συνεχώς μπροστά της ελληνική σημαία.

Στο πλαίσιο αυτό, Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού «Θράκη» διεξήγαγαν στις 30 Ιουνίου νυχτερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων του βορείου Έβρου.

Όπως ανακοινώθηκε, η εκπαίδευση, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε τη διεξαγωγή της άσκησης «Το Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος