ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η 11μελής νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Κινήματος Αλλαγής νομού Ροδόπης μετά τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές που έλαβαν χώρα στις 8 Μαΐου.

Γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης εξελέγη ομόφωνα ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης.

Στην συνέχεια ο ίδιος πρότεινε την κατανομή των αρμοδιοτήτων στους τομείς έργου σύμφωνα τα όσα προβλέπει το καταστατικό, πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα παριστάμενα μέλη της Ν.Ε και έχει ως ακολούθως :

Αναπληρωτής Γραμματέας: Ουρεϊλίδου Ευδοκία

Τομέας ΜΜΕ & Επικοινωνίας: Δαμιανός Δάμων

Τομέας Οργανωτικού: Τουντζάι Αλή

Τομέας: Οικονομίας & Τοπικής Ανάπτυξης Λάπατας Αθανάσιος

Τομέας: Παιδείας & Πολιτισμού: Μενεσελίδου Μακρίνα

Τομέας Δημοσίου -Υποδομών -Υγείας & Πρόνοιας: Μπεράτ Μεχμέτ

Τομέας Ισότητας- Κοινωνικών θεμάτων: Μουσταφάογλου Σιμπέλ

Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης -Έρευνας & Καινοτομίας: Αμαραντίδης Γιάννης

Τομέας Επιχειρηματικότητας & Επαγγελματιών: Μπιλγίν Χουσεΐν

Τομέας Αυτοδιοίκησης: Κατσιάνη Όλγα

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Δάμων Δαμιανός και με την ιδιότητά του ως μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, όπως και ο απερχόμενος γραμματέας, Γιώργος Μανανάς, επίσης με την ιδιότητά του ως μέλος της Κ.Π.Ε.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Ροδόπης, ο νεοεκλεγείς γραμματέας Παναγιώτης Χαραλαμπίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  ΚΙΝΑΛ αποτέλεσε το τελικό στάδιο μιας μακράς δημοκρατικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε με τη σύστασή της σε σώμα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου με την ομόφωνη απόφασή τους. Κατά την συνεδρίαση κατέστη από όλους σαφές, πως είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε

συλλογικά και στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού,  ώστε η παράταξή μας να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην πολιτική σκηνή του Νομού, όπως αυτό επιτάσσει και η παράδοση του κόμματος στην περιοχή μας.

Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς, είτε μέλος είτε απλός πολίτης. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή δύναμη”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος