ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συμβολική επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ενόψει εορτών στα Κέντρα Υγείας Σαπών και Ιάσμου

Δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Ροδόπη επισκέφθηκε χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, απευθύνοντας ευχές προς τους εκπροσώπους των υγειονομικών  και προσφέροντας συμβολικά, παραδοσιακά γλυκά ενόψει της εορταστικής περιόδου.

«Το υγειονομικό προσωπικό στη Ροδόπη δίνει καθημερινά μάχη με τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή άμυνας της πανδημίας. Η Περιφέρεια μας στηρίζει έμπρακτα τις υγειονομικές δομές. Ειδικότερα για το Κέντρο Υγείας Ιάσμου προγραμματίζεται μέσα στο προσεχές διάστημα η παράδοση προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες λειτουργίας του, την περίοδο του Covid. Αντίστοιχα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση isobox στο Κέντρο Υγείας Σαπών για τον ίδιο σκοπό.

Το έμψυχο δυναμικό των υγειονομικών δομών, συνεισφέρει καθοριστικά σε αυτό τον μεγάλο αγώνα για τη διασφάλιση της υγείας στην περιοχή.  Στην επίσκεψή μου στα  Κέντρα Υγείας Σαπών και Ιάσμου, εξέφρασα τις ιδιαίτερες ευχαριστίες και τη διαρκή συμπαράσταση μας στη δύσκολή αποστολή τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος