ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ DANIELCONSTANDIN

Με τον πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος της Ρουμανίας και πρώην Αντιπρόεδρο της Ρουμανικής Κυβέρνησης κ. DanielCONSTANDIN είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός ΕυριπίδηςΣτ. Στυλιανίδης.

Ο Ρουμάνος πολιτικός που επισκέφθηκε για λίγες ώρες την Αθήνα, ζήτησε να συναντήσει τον Βουλευτή Ροδόπης και καλό του φίλο από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προκειμένου να συζητήσει μαζί του τις διεθνείς εξελίξεις, την κατάσταση στα Βαλκάνια και την Αν. Μεσόγειο αλλά και τις διμερείς πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Ρουμανίας.

Ο Θρακιώτης πολιτικός που συχνά στο παρελθόν επισκέφθηκε τη γείτονα Χώρα ενισχύοντας τις διμερείς σχέσεις, ευχήθηκε στον DanielCONSTANDIN καλή κομματική και προσωπική επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, όπου φαίνεται ότι το κόμμα του θα είναι ένας από τους μεγάλους νικητές και ο ίδιος έχει πολλές πιθανότητες να συμμετέχει στην Κυβέρνηση και με πολύ σημαντικό ρόλο.

Επίσης κάλεσε τον Ρουμάνο φίλο του μόλις κοπάσει το νέο κύμα πανδημίας να επισκεφθεί τη Ροδόπη και τη Θράκη μαζί με την οικογένεια του.

Ο DanielCONSTANDIN ευχαρίστησε τον Ε. Στυλιανίδη για τις εγκάρδιες ευχές και τη συνεργασία, αναγνώρισε την εμπειρία και την ικανότητα του να δημιουργεί διεθνείς συνέργειες και αντευχήθηκε σύντομα να ξανασυναντηθούν με θεσμικούς ρόλους για να συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Ρουμανίας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος