ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει μια ακόμη χρονιά ο «Γκέραρντ» της Θράκης στον πάγκο της Ελπίδα Σαπών

Ομάδα «Ευγένιος Γκέραρντ» ιδρύθηκε αυτές τις ημέρες στην Κρήτη για να τιμήσει τον σπουδαίο αείμνηστο Ολλανδό τεχνικό του ΟΦΗ, ο δικός μας όμως Ευγένιος Γκέραρντ της Θράκης δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Χαριτόπουλο που θα συνεχίσει μια ακόμη σεζόν στην Ελπίδα Σαπών.

Μάλιστα ο πετυχημένος τεχνικός είχε γνωρίσει τον Γκέραρντ κατά τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής στο Ηράκλειο. Ο Χαριτόπουλος αν και αυτό τείνει να γίνει συνήθεια, ανανέωσε μια ακόμη χρονιά και θα συνεχίσει για 8η σεζόν στον πάγκο της Ελπίδα Σαπών και συνολικά για 22η χρονιά, έχοντας μόνο τρία χρόνια διακοπή, ένα στον Ερμή Αμφίων, ένα στον Αετό Αρριανών και ένα στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική.

Είναι γέννημα θρέμμα από τις Σάπες, είναι προπονητής και πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας από τα ΤΕΦΑΑ της πόλης της Κομοτηνής με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Θράκης αλλά και της Κρήτης.

Ο στόχος της ιστορικής Ελπίδας Σαπών και της διοίκησης Μπασδάνη ομάδας με 8 πρωταθλήματα και 4 σερί κύπελλα θα είναι το πρωτάθλημα που έχει να κατακτήσει από το 2008 και το κύπελλο από το 2012, και με το Χαριτόπουλο στο τιμόνι και με την μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει θα είναι σίγουρα από τις διεκδικήτριες απόντος του Πανθρακικού.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος