ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζονται τα rapid tests σε Α΄ΚΑΠΗ και Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Η διαδικασία των δειγματοληψιών πραγματοποιείται στο Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής (οδός Φιλίππου 2-4) και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, την Τσανάκλειο (Δημοκρίτου και Στουκοπούλου). Το Σάββατο 7 Αυγούστου τα τεστ θα γίνουν τις ώρες 09:00 με 14:00.

Από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού στο Α΄ΚΑΠΗ, τις ώρες 10:00 με 15:00 και το Σάββατο 14 Αυγούστου θα γίνουν τις ώρες 9:00 με 14:00. Επίσης, από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τεστ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής τις ώρες 10:00 με 14:00.  

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test προσέρχονται τηρώντας τις αποστάσεις γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ. Η ενημέρωση για το αποτέλεσμα από τον ΕΟΔΥ δεν γίνεται πλέον με SMS. Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους ανηλίκους χορηγείται βεβαίωση από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν σε αθλητικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις ή ταξίδια.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος