ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί οι οποίοι εντοπίσθηκαν να οδηγούν κλεμμένα οχήματα (ΑΛΕΞΠΟΛΗ)

Συνελήφθησαν χθες (11-9-2020) το μεσημέρι στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στη πρώτη περίπτωση σε επαρχιακή οδό πλησίον του οικισμού Μικρού Δέρειου, αστυνομικοί του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως προέκυψε έχει δηλωθεί κλοπή την 10-9-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον κόμβο Αρδανίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.ΧΕ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 31-8-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής και ο δράστης είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οιδικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Αστυνομικά Τμήματα Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.

admin/komotini24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος