Αστυνομικά

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες (ΑΛΕΞΠΟΛΗ)

Συνελήφθησαν χθες (4-3-2021), στον Έβρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, ο ένας δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου κάποια στιγμή ο διακινητής, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, επιχείρησε με οπισθοπορεία να παρασύρει δίκυκλιστή αστυνομικό που τον ακολουθούσε.

Άμεσα ο αστυνομικός αντιλαμβανόμενος την ενέργεια του δράστη πραγματοποίησε βολές εκφοβισμού στον αέρα και τελικά ο διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που συνέδραμαν.

Κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε αγροτική οδό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος