Αστυνομικά

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, 9 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2023) το απόγευμα σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν σε οικισμό και αγροτική περιοχή του Έβρου αντίστοιχα τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να προωθεί παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο ο δεύτερος δράστης.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Επιπλέον όπως προέκυψε οι δύο δράστες στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σουφλίου.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος