ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (4-9-2020) στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τέσσερις (4) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους τρεις δράστες (2 αλλοδαπούς και 1 ημεδαπό), διότι εντόπισαν τους δύο από αυτούς, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος δράστης (αλλοδαπός) και μετέφερε εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής του Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως πιο κάτω το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας εντόπισαν ακινητοποιημένο, λόγω μηχανικής βλάβης, ένα Ι.Χ. λεωφορείο με οδηγό τον τέταρτο διακινητή (ημεδαπός), ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία (3) οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος