Αστυνομικά

Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 3 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (3-1-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή, πλην όμως ο συνοδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών και έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Εθνική Οδό Κήπων -Αλεξανδρούπολης ο παραπάνω οδηγός διακινητής καθώς επίσης και τρεις ημεδαποί που επέβαιναν σε αγροτικό όχημα, με το οποίο όπως διαπιστώθηκε οι τρεις δράστες παρέλαβαν νωρίτερα τον διακινητή με σκοπό να εμποδίσουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς, με τον έναν εξ΄ αυτών να αντιστέκεται κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος