ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κίμων Λεχούδης με τη Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Στέργιο Λεωνάκη, τον Ολυμπιονίκη Κώστα Θάνο, τον Ιωάννη Μπάρμπα, μέλος  -Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και Καθηγητή Ολυμπιακής Πάλης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και τον Διευθυντή Αντώνη Λιάνο.

Ο Δήμος Κομοτηνής και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συνδιοργανώνουν ένα Προπονητικό Καμπ Προετοιμασίας για το  Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15 Παίδων/Κορασίδων και Παμπαίδων/Πανκορασίδων και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων και Παίδων/ Κορασίδων για όλες τις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες, την περίοδο 17-26 Οκτωβρίου 2021. Το καμπ θα φιλοξενηθεί σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής με σκοπό, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ροδόπης, οι μαθήτριες και οι μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης από διακεκριμένους αθλητές.

Παράλληλα, επομένως, με την προετοιμασία των αθλητών στην Κομοτηνή θα δοθεί η δυνατότητα στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα τρία στυλ της Ολυμπιακής Πάλης, την Ελευθέρα, τη Γυναικεία και την Ελληνορωμαϊκή.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού που όχι μόνο προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και συμβάλλει στην εξωστρέφεια της πόλης και δηλώνει την πρόθεση του Δήμου να φιλοξενούνται στην Κομοτηνή μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Η δημοτική αρχή επιλέγει τη συνεργασία με αξιόλογους αθλητικούς φορείς δηλώνοντας πως σε κάθε διοργάνωση θα τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για να μη λείψει κανείς από το προσκλητήριο των αγώνων στον στίβο και τη ζωή.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος