ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Συσκέψεις του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον επικεφαλής της DGREGIO Nicola DeMichelis στην Κομοτηνή

Η παρουσίαση των έργων και δράσεων του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 καθώς επίσης η έναρξη και οι κατευθύνσεις του νέου ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027 ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος με τον Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DGREGIO) κ. NicolaDeMichelis,στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Παύλος Δαμιανίδης, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» κ. Παναγιώτης Κουδουμάκης και στελέχη της DGREGIO και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, τονίστηκε ο αντίκτυπος των έργων και δράσεων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια με πόρους του ΕΣΠΑ, τόσο στο επίπεδο της οικονομικής ανάπτυξης, όπως η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, η ενέργεια, οι μεταφορές, όσο και στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, όπως η καταπολέμηση της ανεργίας, η στήριξη της υγείας και της εκπαίδευσης, η κοινωνική πρόνοια.

Στη συνέχεια, οι κ. Μέτιος και DeMichelisπραγματοποίησαν τεχνική συνάντηση με φορείς της Περιφέρειας ΑΜΘ σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, όπου έγινε διάλογος και διατυπώθηκαν προτάσεις αναφορικά με το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027.

Ο κ. NicolaDeMichelis πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επισκέψεις σε έργα που έχουν κατασκευαστεί και σε επιχειρήσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

       

 

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος