ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ. Θεοδωρικάκος: Στην Αλεξανδρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή 31 Μαρτίου

«Η Ελλάδα είναι από τους ασφαλέστερους προορισμούς αλλά οφείλουμε να κάνουμε δέκα φορές περισσότερα» τόνισε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας για το θέμα της εγκληματικότητας στην ΕΡΤ.

Έκανε δε ειδική αναφορά στους 1.180 αστυνομικούς που ρίχνονται στη μάχη με την αντιμετώπιση του εγκλήματος καθώς επίσης και στον φράχτη του Έβρου, σημειώνοντας ότι «στόχος είναι να τον κατασκευάσουμε στο σύνολο του ποταμού καθώς είναι απολύτως απαραίτητος για την ασφάλεια της πατρίδας, των πολιτών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Με αφορμή το γεγονός ότι την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη υπογράφεται η σύμβαση με ανάδοχο για το εν λόγο έργο, όπου θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι θα προστεθούν στον φράχτη άλλα 35 χιλιόμετρα τους επόμενους μήνες, που χρηματοδοτούνται από τον εθνικό προϋπολογισμό και στη συνέχεια θα υπάρξει δυνατότητα χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πιο αναλυτικά, ότι “στόχος είναι, στο σύνολο του ποταμού Έβρου να κατασκευαστεί φράχτης για την ασφάλεια της Πατρίδας μας αλλά και την Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη θα υπογράψουμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία. Θα είναι εκεί ο πρωθυπουργός της χώρας, προκειμένου να υπάρξει ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα ότι επιταχύνουμε αυτές τις διαδικασίες για την κατασκευή των 35 χιλιομέτρων με χρηματοδότηση από τον δικό μας προϋπολογισμό”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος