ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Τα αιτήματα των μελισσοκόμων παρέλαβε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χ. Τοψίδης

Συνάντηση με τους Μελισσοκόμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά το κτίριο της ΠΑΜΘ είχε ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια αποτελεί “σύμμαχο” των μελισσοκόμων και όλων των απασχολούμενων στον Πρωτογενή Τομέα, τον οποίο θεωρεί βασικό αναπτυξιακό πυλώνα της περιοχής, παρέλαβε τα αιτήματά τους και εν συνεχεία εξήγησε ότι:

Στην επικείμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ θα τεθεί προς ψήφιση το ψήφισμα των Μελισσοκόμων, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία τους καθώς και ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα διοργανωθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με τη συμμετοχή των μελισσοκόμων και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Δασών.

Σημείωσε ακόμη ότι αναφορικά με τη χορήγηση των μελισσοτροφών στους πληγέντες μελισσοτρόφους από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, υπάρχει ανοικτή επικοινωνία με το ΥΠΑΑΤ για την πίστωση του ποσού, ενώ από πλευράς Περιφέρειας γίνεται η σχετική προετοιμασία ώστε μόλις παραληφθούν τα χρήματα να γίνει η διανομή στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Τέλος, ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι και τα αιτήματα των Μελισσοκόμων περιλαμβάνονται σε όλες τις διεκδικήσεις της Περιφέρειας αναφορικά με τον Πρωτογενή Τομέα.
Στη συνάντηση παρέστη και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κτηνοτροφίας και Πρωτογενούς Τομέα Ριτβάν Χατζή Μεμέτ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος