Αστυνομικά

Θάσος: Ξετρύπωσαν διπλό εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης

Στην αυλή του σπιτιού του στη Θάσο έκρυβε μέσα σε βάζα την παραγωγή από το… διπλό εργαστήριο που είχε στήσει στα δωμάτια ένας Έλληνας για να κάνει παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας σε δυο διαφορετικούς θαλάμους, κατάλληλα εξοπλισμένους!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. από την Καβάλα έφτασαν στο νησί ακολουθώντας στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος. Στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τους θαλάμους με τους ειδικούς λαμπτήρες, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτες, θερμόμετρα και συστήματα εξαερισμού, στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 1,60 μέτρου.

Η έρευνα συνεχίστηκε στην αυλή, όπου οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν επτά βάζα και μία συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 119,7 γραμμαρίων, καθώς και ένα ακόμη χασισόδεντρο ύψους 1,30 μέτρου. Όλα κατασχέθηκαν, ο κάτοχός τους συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος