ΥΓΕΙΑ

Θετικοί στον κορωνοϊό 11νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

Σε εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού “rapid tests” υποβλήθηκαν νεοεισερχόμενοι Συνοριακοί Φύλακες

Οι νέοι Συνοριοφύλακες μπήκαν στις Σχολές της ΕΛΑΣ με την ορκωμοσία τους να πραγματοποιείται άμεσα (31/10) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, υποβλήθηκαν σε rapid tests, από τα ειδικά κλιμάκια Υγειονομικών της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, θετικά κρούσματα ανιχνεύτηκαν στους νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν για εκπαίδευση. Από τα αποτελέσματα προέκυψαν επτά θετικά κρούσματα στις Σχολές της Κομοτηνής, ενώ από την ιχνηλάτηση των επαφών τους 14άτομα τέθηκαν σε περιορισμό ενώ στις Σχολές του Διδυμοτείχου τέσσερα κρούσματα ανιχνεύτηκαν θετικά με 14 επαφές από την ιχνηλάτηση να τίθενται σε περιορισμό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, βρέθηκε (26/10) σε Κομοτηνή και Διδυμότειχο, με τους νέους υπό ένταξη Συνοριοφύλακες να υποβάλλονται σε Rapid Test, κατά την είσοδό τους στις Σχολές της ΕΛΑΣ, με στόχο να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διαμονή των σπουδαστών Συνοριακών Φυλάκων και τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας του covid 19.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος