ΥΓΕΙΑ

Θράκη: Καμία νέα εισαγωγή με κορονοϊό στο Νοσοκομείο αναφοράς Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 18 Αυγούστου.

Καμιά νέα εισαγωγή δε σημειώθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Αναφοράς Αλεξανδρούπολης, ενώ δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο, ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών που νόσησαν από τον κορονοϊό και αποθεραπεύτηκαν στους 107. Ωστόσο στη ΜΕΘ του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης κατέληξε ένας άνδρας ηλικίας 79 ετών.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο 82 χρόνων από το γηροκομείο της Καβάλας ο οποίος εισήχθη με κορονοϊό στο Νοσοκομείο στις 11 Αυγούστου.
Η σημερινή κατάσταση έχει ως εξής: 18 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται. Από αυτούς, τρεις είναι στη ΜΕΘ, 11 στην κλινική Covid-19 και 4=τέσσερις στην ΜΕΛ.
Από τις αρχές Ιουνίου, ανοδική είναι η πορεία των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Περιφέρεια ΑΜΘ που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Τον Μάιο, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο ήταν μονοψήφιος, αγγίζοντας τον μικρότερο αριθμό 1 και τον μεγαλύτερο 8, ενώ τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ο αριθμός αυξήθηκε με τα κρούσματα να φτάνουν τα 19.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος