ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Κομοτηνής με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, με τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, Αντώνη Μπέζα, με θέμα την αξιοποίηση παραλιακών εκτάσεων ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ.  Ο Δήμαρχος έθεσε το ζήτημα αξιοποίησης της παραλίας Ιουλίας στο Φανάρι που έχει δημοπρατηθεί αρκετές φορές από την ΕΤΑΔ, αλλά ο διαγωνισμός αποβαίνει άγονος. Ζήτησε την παραχώρηση της έκτασης στον Δήμο Κομοτηνής με σκοπό αυτός να προχωρήσει στην αξιοποίησή της. Επίσης, έθεσε το αίτημα αξιοποίησης των bungalows του Camping Φαναρίου τα οποία παραχωρήθηκαν το 2003 στον τότε Δήμο Αιγείρου για περίοδο 30 ετών με συγκεκριμένους όρους. Ο Δήμαρχος ζήτησε μετατροπή της σύμβασης με νέους όρους, που θα επιτρέπουν στον Δήμο Κομοτηνής τον εκσυγχρονισμό και την αναμόρφωση των bungalows  μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, ώστε να είναι λειτουργικότερα και ελκυστικότερα.

Μετά το πέρας της επικοινωνίας του με τον κ. Μπέζα ο Δήμαρχος Κομοτηνής εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς ο κ. Μπέζας εμφανίστηκε θετικός απέναντι στις δύο προτάσεις που τέθηκαν. Οι προτάσεις σε εύθετο χρόνο θα κατατεθούν και γραπτά στην ΕΤΑΔ. Επίσης, συμφωνήθηκε μια δια ζώσης συνάντηση με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο- Διονύση Βλαστό, και την αρμόδια υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος, κ. Γκαράνης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης. Ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να ενταχθεί στον τουριστικό χάρτη της χώρας και ταυτόχρονα να επιμηκύνει την τουριστική σαιζόν. Κύρια στόχευσή του παραμένει η στήριξη των επαγγελματιών που ασχολούνται άμεσα με τον τουρισμό, αλλά και όσων αναπτύσσουν επαγγελματικές δραστηριότητες που συνδέονται έμμεσα με αυτόν, σε τομείς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από την παραγωγή και τη διατροφή μέχρι τις μεταφορές».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος