ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεδιάσκεψη για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, πραγματοποίησε συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον κ. Παντελάτο, Διευθυντή Επικοινωνίας του Ιδρύματος Νιάρχου, την κ. Σαλούτσι, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ιδρύματος Νιάρχου και τον κ. Περράκη, Sr. Design Manager, Hill International και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

til2

 

Η τηλεσυνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδικών δράσεων, που ως στόχο έχουν την πληροφόρηση του κοινού για την πορεία εξέλιξης του έργου του νέου Νοσοκομείου. Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν οι ενημερωτικές αυτές δράσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν διά ζώσης και έτσι, επελέγη η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Κατά τη διάρκειά της ο Δήμαρχος Κομοτηνής υπογράμμισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα να υπάρχει έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη του εμβληματικού και μείζονος σημασίας έργου για την περιοχή.

Αποφασίστηκε δε, με τη στήριξη και τη συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής, η παραγωγή στο αμέσως επόμενο διάστημα ενός ενημερωτικού βίντεο, καθώς και η δημιουργία μιας ομάδας στο facebook, που θα έχει ως αντικείμενο το έργο του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις απορίες τους, τους προβληματισμούς τους και τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν υπεύθυνες απαντήσεις.

LABON Boutique

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος