ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Τηλεδιάσκεψη του γενικού γραμματέα οικονομικής πολιτικής με τους δημάρχους του Έβρου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Πέτροβιτς

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε και στην οποία είχαν συμμετοχή οι δήμαρχοι του Έβρου καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτροβιτς και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, συζητήθηκαν θέματα τα οποία είναι σημαντικά για τον νομό Έβρου.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για την συνεχή αξιολόγηση των δεδομένων καθώς και για τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών, ενώ υποσχέθηκε την σύντομη αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου μήνα.

Ήδη έχουν δεσμευθεί οι πρώτες χρηματοδοτήσεις. Παρόλο αυτά ήταν ειλικρινής και η περιγραφή των κρατικών οικονομικών δυνατοτήτων, από τον γενικό γραμματέα της οικονομικής πολιτικής.

Άμεση ήταν και η παρέμβαση του προέδρου του ΕΛΓΑ ο οποίος ζήτησε να εξασφαλιστούν ταχύτερες διαδικασίες προς εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εκφράστηκε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων της ύδρευσης και της αγροτικής οδοποιίας.

Πρόταση κατατέθηκε επίσης από τους φορείς του Έβρου για την αποζημίωση των ζημιών, των βοηθητικών χώρων και αποθηκών, των σπιτιών που επλήγησαν.

Επιπρόσθετα συζητήθηκαν κάποια θέματα για την διευκόλυνση των πολιτών σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας.

Γενικά η συζήτηση κινήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο, από την οποία η αυτοδιοίκηση του Έβρου ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει μία αξιόλογη αλλαγή για τον Έβρο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος