ΔΙΑΦΟΡΑ

Τηλεθέαση: Ποιοι ξεχώρισαν στη «μάχη» της Δευτέρας

Η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν το πιο ενδιαφέρον τηλεοπτικό γεγονός της Δευτέρας. Ο γνωστός παρουσιαστής και δημιουργός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα δίχως τα γνωστά προσχήματα με αποτέλεσμα να τον τιμήσουν και οι τηλεθεατές.

Στο υπόλοιπο της ημέρας ελάχιστες είναι οι εκπλήξεις ειδικά στο prime time όπου οι «Άγριες Μέλισσες» είναι πρώτες και με μεγάλη διαφορά και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Πολύ καλή η επίδοση και του GNTM ενώ σταθερά καλή είναι η πορεία των σειρών.

Πρωινή Ζώνη

Το πρωί ο ΣΚΑΪ κυριάρχησε καθώς τόσο οι «Αταίριαστοι» όσο και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκοψαν πρώτοι το νήμα σε όλα τα κοινά αφήνοντας τους υπόλοιπους αρκετά πιο πίσω στην κατάταξη. Ανοδος σημαντική για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία τερμάτισε τρίτη. Αισθητά μειωμένα τα ποσοστά της Δανάης Μπάρκα στο Mega.

Early_Morning
Proines_Ekpompes

Μεσημεριανή ζώνη
Η μεσημεριανή ζώνη του OPEN συναντά αρκετές δυσκολίες παρά τις διορθωτικές αλλαγές. Στην συγκεκριμένη ζώνη ο Νίκος Μουτσινάς νίκησε στην κούρσα ενώ σταθερά ψηλά παραμένουν «Shopping Star» και «Ρουκ Ζουκ» με το «Pop up» να ακολουθεί αλλά με μονοψήφιες επιδόσεις.

Mesimerianes_Ekpompes

Απογευματινή Ζώνη

Apogevmatini_Zoni

Δελτία Ειδήσεων

Deltia_Eidiseon

Prime Time και Late Night Ζώνη

Prime_Time
Late_Night

https://www.protothema.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος