ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τιμήθηκε στην Κομοτηνή η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

Σύμφωνα με το Ν.2645/1998, το Π.Δ. 304/2001 και το υπ’ αριθμ. 57467/10-09-2020, έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, ο φετινός εορτασμός της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και στην Κομοτηνή.

08:00 Επίσημη έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου παρουσία αρχών και απόδοση τιμών από δύο οπλίτες ΣΝ και ένα σαλπιγκτή με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

10:30 Μνημόσυνο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Γραμματέα του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν.Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος» κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Αστυνομικό Διεθυντή Ροδόπης, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ και τις τοπικές αρχές.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος