ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την αγορά της πόλης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Την καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής πραγματοποίησε σήμερα 23 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωαννης Γκαρανης.

Η επίσκεψη είχε την πρόθεση να μεταφέρει το μήνυμα σε όλους τους πολίτες ότι ειδικά τις φετινές γιορτές οφείλουν να στηρίξουν τους επαγγελματίες της πόλης γιατί ο στόχος όλων πρέπει να είναι «να μην κλείσει κανένα μαγαζί εξαιτίας της πανδημίας από έλλειψη κοινωνικής συνοχής», αλλά και να συζητήσει με τους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαπίστωσε ότι οι Κομοτηναίοι στηρίζουν την αγορά της πόλης είτε επισκεπτόμενοι τον χώρο για τις αγορές τους είτε με τις τηλεφωνικές παραγγελίες που εξυπηρετούνται κατ’ οίκον.

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν ζητήματα που χρειάζεται ν’ αντιμετωπιστούν με σοβαρά έργα που είναι σε σχεδιασμό κι όχι με προσωρινές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος Kομοτηνής θα παραμείνει σύμμαχος των επαγγελματιών στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία αλλά και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο.

Κατά την επίσκεψή του μοίρασε μάσκες με το έμβλημα του Δήμου Κομοτηνής τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για να βρει όλους τους δημότες υγιείς η επόμενη περίοδος.

Τέλος, ευχήθηκε Καλές Γιορτές στους επαγγελματίες, τις οικογένειές τους αλλά και τους πελάτες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος