ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ανοίγουν οι πόρτες των ακαδημιών του Αίαντα Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ανοίγουν οι πόρτες των ακαδημιών του Αίαντα
Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Εγγραφές καθημερινά 5.00 – 9.30 στο 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.

Ο Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ο σύλλογος που με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης για περισσότερα από 10 χρόνια ετοιμάζεται και φέτος με ασφάλεια και τηρώντας στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να φιλοξενήσει και να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς λάτρεις του αθλήματος.

Πρωταρχικός στόχος  των ακαδημιών του Αίαντα Κομοτηνής είναι να παρέχουν στους νέους αθλητές μας κάθε ευκαιρία έτσι ώστε μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Στα πλαίσια αυτής της αποστολής, το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών και οι παροχές που προσφέρονται στα παιδιά έχουν ως στόχο να κάνουν το μπάσκετ μια απολαυστική
σωματική, κοινωνική και πνευματική εμπειρία για όλους τους αθλητές. Μέσα από τη διδασκαλία των βασικών στοιχείων του αθλήματος, τα παιδιά θα μάθουν να εργάζονται ως ομάδα σε ένα θετικό και ανοιχτό περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν, τόσο ως αθλητές, όσο και ως νέοι άνθρωποι.

Πληροφορίες οι προπονητές

Οικονομίδης Δημήτριος  6945149432

Πίτατζης Θεόδωρος        6976220950

Σαββάκης Ανέστης         6973661798

Χασάπης Απόστολος      6973476452

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος