ΔΙΑΦΟΡΑ

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης

Οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτάς τους (στις 20 Ιανουαρίου) στην Κομοτηνή και στο εστιατόριο “Κουτί”.

Μέσα σ΄ ένα ζεστό κλίμα οι συνάδελφοι αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό 2023.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης Χρυσούλα Καραδήμα μοίρασε τα κομμάτια της πίτας στο προσωπικό, δίνοντας από καρδιάς ευχές για ομοψυχία, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία.

Κατόπιν μίλησε στη Θ.Α. για την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού κας Μενδώνη στην Κομοτηνή, για τα τρέχοντα έργα του ΕΣΠΑ αλλά και για τις προτεραιότητες της Εφορίας:

“Χρόνια πολλά σε όλους, γιορτάζουμε το νέος έτος και την κοπή της πίτας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης. Να σας πω ότι κατά την επίσκεψη της υπουργού κας Μενδώνη, είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στα τρέχοντα έργα του ΕΣΠΑ της Εφορείας αλλά και στον προγραμματισμό μας για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Προτεραιότητά μας βέβαια είναι το μουσείο Κομοτηνής, το οποίο είναι ένα έργο που θα συνεχιστεί στη νέα προγραμματική περίοδο με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής -αποκατάστασης του μνημείου του Άρη Κωνσταντινίδη και της επανέκθεσής του. Και βέβαια έχουμε κι άλλες προτεραιότητες, όπως το Βυζαντινό Κάστρο Κομοτηνής, η γέφυρα του Κομψάτου, ο τάφος των Συμβόλων και ο αρχαιολογικός χώρος και το Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας”

 

Θ.Α.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος