ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το backstage της επίσημης φωτογράφισης της Ροδόπης ’87 για το ημερολόγιο του 2021

Στιγμιότυπα από το backstage της επίσημης φωτογράφισης της Ροδόπης ’87 για το επίσημο ημερολόγιο του 2021 έδωσε στην δημοσιότητα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Κομοτηνής.

«Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήσαμε και φέτος μία από τις πιο όμορφες επίσημες φωτογραφίσεις μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο άλλωστε, προκειμένου να δημιουργήσουμε το ετήσιο ημερολόγιό μας.
Η ομάδα μας φωτογραφήθηκε και με τις δύο επίσημες εμφανίσεις της. Το διαφορετικό φέτος, ήταν ότι έγινε ατομική φωτογράφιση για την κάθε κοπέλα έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η παρουσίασή της!», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Τα ημερολόγια του 2021 σε εποχή πανδημίας αποτελούν σημαντική οικονομική ενίσχυση για την ομάδα της Ροδόπης ’87. Εσείς έχετε την δυνατότητα να τα προμηθευτείτε με τρεις τρόπους:
-Στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα της Ροδόπης ’87 στο facebook και θα φροντίσουν οι άνθρωποι της ομάδας να σας τα παραδώσουν στον χώρο σας εντός Κομοτηνής.
-Από το καφέ ”MIKEL” αγοράζοντας τον αγαπημένο σας καφέ, όπου θα βρείτε και τα ημερολόγιά από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τις 22:00.
-Από τα γραφεία της τοπικής εφημερίδας ”Θρακική Αγορά” τα οποία βρίσκονται Γ.Νικολάου 1 από τις 8:00 έως τη 13:00 τις καθημερινές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γρασίδι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος