ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Δ.Σ. του «Ηρόδικου» διαχωρίζει τη θέση του από εκείνη του Προέδρου του Μιχάλη Ραγκούση, ο οποίος παραιτήθηκε

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Ηρόδικος»:

«Με την παρούσα το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ «Ηρόδικου», διαχωρίζει την θέση του από την επιστολή που εστάλη στο Γραφείο Πρωθυπουργού και κοινοποιήθηκε στην ΕΠΕ, την ΕΑΟΜ ΑμεΑ και την ΟΣΕΚΑ στις 24.08.2020 από τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑμεΑ “Ηρόδικος” κ. Ραγκούση μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για την υπό κατάθεση αθλητικού νομοσχεδίου η οποία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής, ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την μεγάλη του απογοήτευση και αγανάκτηση για την παρέμβαση που επιχειρείται με το νέο υπό κατάθεση αθλητικό νομοσχέδιο που καταθέτει ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός κ. Ελευθέριος Αυγενάκης. Και ότι θέτει θέματα που αντιβαίνουν στην ουσία στο αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Ραγκούσης με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ “Ηρόδικου” εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την διαδικασία, χρησιμοποιώντας το λογότυπο και την σφραγίδα του Συλλόγου χωρίς να τηρηθούν οι από το καταστατικό καθοριζόμενες διαδικασίες για τις αποφάσεις του Δ.Σ. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η επιστολή εστάλη χωρίς πρωτόκολλο και με λανθασμένη ημερομηνία, αυτής της 24.07.2020 αντί της 24.08.2020, που ήταν και η ημερομηνία της ολοκλήρωσης της διαβούλευσης.

Κάθε κίνηση προς εξυγίανση του αθλητισμού της χώρας, μας βρίσκει σύμφωνους και θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Ο κ. Ραγκούσης αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πράξης του, υπέβαλε εγγράφως την παραίτηση του από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. η οποία και έγινε δεκτή».

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος