ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δρομικό κίνημα αναπτύσσεται διαρκώς στην Κομοτηνή (+ fotos)

3ΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το δρομικό κίνημα αναπτύσσεται διαρκώς στην Κομοτηνή

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό διεξήχθη η διοργάνωση στην «καρδιά» της πόλης, την κεντρική πλατεία

Το δρομικό κίνημα αναπτύσσεται διαρκώς στην Κομοτηνή, όπως απέδειξε η μαζική συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών στον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου. Ο αγώνας των 5 χλμ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου στην καρδιά της πόλης, με διοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια ΑΜΘ Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και την τεχνική υποστήριξη του συλλόγου Δρομέων Υγείας «Rodopi Runners». Η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το βράδυ από την κεντρική πλατεία Ειρήνης, με τους δρομείς να φέρουν τα μπλουζάκια με τον αριθμό συμμετοχής και έκδηλο τον ενθουσιασμό τους.

«Στην πρόταση του συλλόγου Δρομέων Υγείας «Rodopi Runners» για τον αγώνα αυτόν, ως Περιφέρεια ΑΜΘ Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης αναγνωρίσαμε την προσπάθεια να παροτρύνουν περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και στηρίξαμε την διοργάνωση», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς και πρόσθεσε «ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που στην Περιφέρεια έχουμε θέσει στις προτεραιότητες μας. Με την στήριξη δράσεων που προάγουν τον αθλητισμό και μπορούν να προσελκύσουν δρομείς από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, με απώτερο στόχο την ανάδειξη της Ροδόπης ως επίκεντρο του Αθλητικού Τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας. Και σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε σύμμαχο τον περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη».

Τουλάχιστον 750 δρομείς από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Το μήνυμα του νυχτερινού αγώνα ήταν ότι δε χρειάζεται να είναι κάποιος πρωταθλητής ή παλιός αθλητής για να ασχοληθεί το τρέξιμο, αλλά είναι μία δραστηριότητα με την οποία μπορούν να ασχοληθούν όλοι. Απόδειξη αυτού ήταν η μαζική παρουσία δρομέων όλων των ηλικιών στον αγώνα αυτόν. Δρομείς, διοργανωτές και εθελοντές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο νυχτερινό αγώνα.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος