ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Το ειδικό πυροσβεστικό όχημα JUMBO TRACK MULTI στη Δαδιά!

Μετά τη δέκατη ημέρα της καταστροφικής φωτιάς στη Δαδιά, κι αφού πλέον δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, ήρθε το ειδικό πυροσβεστικό όχημα JUMBO TRACK MULTI για να συνδράμει στην ολική κατάσβεση της φωτιάς, μετά από αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς που το υπέβαλε μόλις χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα το γεγονός ανακοινώνει ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb, γράφοντας:

“Ύστερα από πρόσκληση μου ως προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Έβρου και με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, αρματοφορέας του Στρατού μετέφερε το ειδικό πυροσβεστικό όχημα JUMBO TRACK MULTI, για να συνδράμει στους πυροσβέστες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο δάσος Δαδιάς. Ευχαριστούμε το Στρατό και τον εθελοντή ιδιοκτήτη του πυροσβεστικού άρματος κ. Θ. Ρέτζο για την ανταπόκριση”.

Το εδικό όχημα Jumbo Track Multi, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του έχει μία δεξαμενή 15.000 λίτρων, ένα ντόζερ -μία λεπίδα- δηλαδή που ανοίγει ζώνες πυρασφάλειας, έναν θάλαμο διάσωσης περίπου 10 ατόμων και ένα κανόνι που πετάει 80 μέτρα το νερό.

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει… γιατί έπρεπε να περάσουν 10 ημέρες…

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος