ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Το Event του 4ου TEDxDUTH το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή με θέμα «Τα πάντα ρεί»

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 4ου TEDxDUTH, θα θέλαμε, ως οργανωτική Επιτροπή, να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στο Event, το οποίο θα λάβει χώρα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στην Κομοτηνή, με θέμα «Τα πάντα ρεί».

Το TEDxDUTH είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών, μέσω ομιλιών, διαδραστικών Workshops, live performances αλλά και διάφορες άλλες παράλληλες δράσεις. Το TEDxDUTH απαρτίζεται από φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και έχει σκοπό να εμπνεύσει, να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει το φοιτητικό κοινό και την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

Συγκεκριμένα, το φετινό TEDxDUTH 2023 θα διεξαχθεί στο κτίριο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Εκπαίδευσης Δ.Π.Θ. (Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής) και ώρα 9 Π.Μ.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τον stand-up comedian, Γιώργο Χατζηπαύλου, και συμπεριλαμβάνει τρία sessions:

1) Diving into the Ripple effect με κύριους ομιλητές τον Sherif Bakarat, συνιδρυτής της Swaplanet, μιας καινοτόμου νεοφυούς επιχείρησης βιώσιμης μόδας, και την Νατάσα Βαφειάδου, δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης».

2) The Pulse of Progress με κύριους ομιλητές την Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια Ερευνών στον ερευνητικό οργανισμό διαΝΕΟσις και τον Φώτη Ζανταλή, ο οποίοςεργάζεται πάνω στο software testing και διατηρεί το κανάλι Tech to me About it στο YouTube.

3)Finding your Inner harmony με κύριους ομιλητές τον Φάνη Δέλλιο, δημιουργός, εμπνευστής του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Αρωγή 12+” και πρόεδρος του συλλόγου του “Αρωγή 12+”, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδικός στις εξαρτήσεις. Την Μαρίνα Ντονοπούλου, η οποία εργάζεται στον Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Α21” με σκοπό την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και και τον Μπάμπη Θεολόγη, πρώην κρατούμενος που πλέον αφιερώνει την ζωή του στους νέους της κοινωνίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχουν 6 Workshops υπό την επιμέλεια  της εταιρείας Alumil, των Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ 360°, του Κοιν.Σ.Επ «Actοἶδα», την εκπαιδευτικό του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Φιλαναγνωσία, Βασιλική Στρώλη, την ομάδα του Δ.Π.Θ. Europe Direct και την ομάδα του Δ.Π.Θ D.I.R.

Ακόμη κατά την έναρξη και την λήξη της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν δύο Performances από την λυρίστρια Ευαγγελία Κοψαλίδου και το μουσικό συγκρότημα Jazzjamjar, αντίστοιχα.

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006421

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος